Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Phantom Mansion | Αυγό κόλλημα

Είστε ένας κακόμοιρος που χάθηκε στο δάσος και μπαίνετε σε μια έπαυλη. Κλειδώνεστε μέσα και ο μόνος τρόπος να δραπετεύσετε είναι να ξεκλειδώσετε όλα τα δωμάτια μαζεύοντας τις νεκροκεφαλές.

Αυτά πάνω κάτω διαδραματίζονται στο Phantom Mansion το οποίο προσωπικά το είχα παίξει πρώτη φορά στο κινητό μου και είχα κολλήσει. Είναι ένα πάρα πολύ καλό puzzle platform παιχνίδι το οποίο θέλει λίγο παραπάνω σκέψη απ' ότι νομίζεις. :)
Και άμα τελειώσετε το Phantom Mansion Red σας περιμένουν άλλες 7 "αποχρώσεις" με καινούριους εχθρούς και διαφορετική λογική στην επίλυση των γρίφων.

Castle Clout | Medieval Αυγό

Πολύ απλά έχεις έναν καταπέλτη Trebouchet και πετάς τις κοτρόνες στο κάστρο για να μαζέψεις πόντους για να περάσεις στο επόμενο επίπεδο :) Ακούγεται απλό αλλά είναι εθιστικό γιατί λες δεν γίνετε να μην μπορώ να ρίξω ένα κάστρο

Αν σας άνοιξα την όρεξη μπορείτε να παίξετε εδώ "Castle Clout"

Ειδικά τώρα που είναι εποχή εξεταστικής αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο διαλλειμα.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Animation 2009 | Breath taking Αυγό

Το 2009 μας φέρνει πολλές καλές ταινίες και σήμερα θα ξεκινήσουμε από τις animated ταινίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους τους επόμενους μήνες.

Ας ξεκινήσουμε με το Coraline με δημιουργό και εμπνευστή τον Henry Selick o οποίος δημιουργεί ένα περιβάλλον που κινεί την περιέργεια αλλά θυμίζει Αλίκη στη χώρα του αλόκοτου. Αξίζει να της δώσουμε την προσοχή που πρέπει :)



Για τo 9 θα μιλήσει από μόνο του το trailer το οποίο θυμίζει το video game που θα θέλαμε όλοι μας να παίξουμε :) Απίστευτη σκηνοθεσία και απίστευτος κόσμος (και μην ακούσω μπούρδες περί Tim Burton γιατί έλεος)



Το Up είναι η καινούρια ταινία της Pixar η οποία θέλει έναν 78χρονο να δένει μιλιούνια μπαλόνια στο σπίτι του για να φύγει από την πόλη. Θα πάρει όμως καταλάθος για παρέα και ένα προσκοπάκι. Άντε να δούμε τι θα δούμε αν και η Pixar μας έχει καλομάθει :)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

The wrestler | Αμφιλεγόμενο αυγό



Γεράν παλαιστής θρύλος παλεύει ακόμα με τα γέρικα κόκκαλά του να βρει 2 δεκάρες να χαλάσει σε στριπτιτζού η ο οποία τον έχει σε απόσταση. Η λεσβία κόρη του τον θεωρεί υπέρτατο μαλάκα και πάνω που πάνε να φτιάξουνε τα πράγματα την απογοητεύει και πάλι. Στο τέλος καταλήγει να παλεύει (χωρίς βοήθεια του ΠΙ ή καροτσακιου) και βουτά στη δόξα με bypass στην καρδιά.

Πολλά ακούστηκαν για το The wrestler ειδικά για την ερμηνεία του φίλτατου γέρου Mickey Rourke για τ ο πόσο τους μάγεψε... Εμείς προσωπικά είδαμε έναν γέρο (αλλά γεροδεμένο) να μη μπορεί να κουνήσει και να σπάσει τη μέση του να παίζει λίγο αδιάφορα έναν ταλαιπωρημένο από τη ζωή και το ξύλο βέβαια. Με άλλα λόγια και ο παππούς μου το ίδιο θα έπαιζε γιατί θα ήταν στην ίδια κατάσταση.

Η σκηνοθεσία από πλευρά του κύριου Aronofsky εντελώς αδιάφορη σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει, θυμίζοντας πειραματικό κινηματογράφο (αν και η τάση να κουνάει η κάμερα όλο και μεγαλώνει. Βλέπε Τhe bourne ultimatum).

Μόνο συν της ταινίας οι ροκιές που βαρούσαν από πίσω \m/ Από Guns n Roses μέχρι AC/DC και στο τέλος λίγο Bruce Springsteen.

Ετυμηγορία? Πολύ κοκό και από αυγό τίποτα που λέει και η μορφή ο Γεωργίου

Βιβλιοκρυψώνα!!! | Cineφιλ αυγό

Έχετε δει το κλασσικό κόλπο στις ταινίες που κόβουν τις από μέσα σελίδες ενός βιβλίου για να φτιάξουν μια μυστική κρυψώνα όπου κρύβουν τα διάφορα μυστικά μικροτσίπ που δεν πρέπει να βρεθούν γιατί θα καταστρέψουν το κόσμο!!! Ώρα να το παίξετε και εσείς πράκτορες με το δικό σας βιβλίο κρυψώνα...



Ορίστε και το link για να το αποκτήσετε από το ThinkGeek

Ετυμηγορία? Φρέσκο και cineφιλ αυγουλάκι

Κρυμμένο Ράφι | Μαγικό Αυγό


Για όσους θέλουν να το παίζουν έξυπνοι ή μάλλον εφετζίδες αλλά και διαβασμένοι και ψαγμένοι αυτό το ράφι είναι φτιαγμένο για εσάς.
Πολύ απλά βιδώνετε το ράφι στο τοίχο και βάζετε το εξώφυλλο απέξω ώστε να μην φαίνεται. Τα υπόλοιπα βιβλία μπαίνουν από πάνω και βουαλά! Τα βιβλία στέκονται μόνα τους στον αέρα!!!

Το συγκεκριμένο μπορείτε να το παραγγείλετε από το ThinkGeek

Ετυμηγορία? Must have αυγό για τους εφετζίδες